PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Jun 28, 2011

~ Shopping Sambil Bermain Di Ekonsave Kluang ~

Assalamualaikum...
Salam ceria pagi Selasa..
Ermm...korang mesti suka shopping kan terutama kaum hawa ni..aku ni nak kata suka tak jugak shopping nih...tapi kalau window shopping suka lah..yalah..kalau asyik nak shopping jer mana nak cekau duit..dah lah aku ni tidak bekerja harap duit my hubby jer...hihihi...so..window shopping jer lah yang sesuai kot..!!!
Lately ni..kami sekeluarga ni suka shopping barang-barang dapur kat Ekonsave Kluang..tak tahu lak naper...maybe tempat dia ok kot..hehehe..lagipun senang parking...tempatnya jauh skit dari kesibukan kluang tu..


Pic diambil waktu cuaca mendung...tp yang seronoknya tentulah kanak-kanak bila shopping kat sini..yalah siap ada playground lagi..

Seronok jer adik dan kakak main gelunggsur tu..adik tak takut langsung..tahu main jer..ajak balik pun asyik kejap lagi lah...
Kat sini kami bukan shopping apa pun hanya barang2 dapur jer...kalau da duit lebih sikit tu bolehlah melilau tengok baju2 yang cantik2 kat kedai2 dalam tu..harga pun  murah2...
ok lah untuk kali ni...kat luar nampak macam mendung jer tu..janganlah hujan lagi kain banyak kat ampai luar tu...
ok..minta izin dulu...
lain kali kita shopping lagi...

5 ulasan :

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

shopping mmg best tp poket jg haruslah best

Huda berkata...

ummi anum duk kluang ke? umah mak huda kat tmn desa tu..hehehe

ummi anum berkata...

anies..a'ah betul tu..poket kena penuh kalau nak shopping..hehehe..

Huda..xlah!duduk kat Simpang Renggam...tp selalu turun kluang..dalam 30 minit dr umah..

nurkass berkata...

walahhhhh..
seronok gi shopping..release tension kan..:)

lama tak dtg sini..komputer ni kejap boleh buka blog kak anum, kejap tak boleh..geramlah..

ummi anum berkata...

alahai...shopping memang sonok..hehehe..tp bab duit keluar je cam x sonok..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers