PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Julai 13, 2011

~ Di Sebalik Wajah- Elee Mardiana

Assalamualaikum...

Salam ceria pagi Rabu..cerah jer cuaca hari ni...Alhamdulillah...
Dah lama rasanya aku tak review novel ya...ok ! kali ni aku nak review novel penulis kesayangan aku..novel terbaru dia...



Di Sebalik Wajah

Korang dah baca tak novel ni???kalau belum baca boleh dapatkan di pasaran ya...
Buat Kak Elee ...Maaf ya baru sekarang anum baru sempat nak review novel akak ni ya...dan terima kasih ya kerana novel ni kena dengan jiwa Anum..heheheh..

Okey...mula 2 beli tengok sinopsis kat belakang tu dulu...pandangan pertama...ok!macam best jer...bila dah baca..mengisahkan Sofia yang berkelulusan luar negara pulang ke kampung semata-mata untuk memenuhi permintaan terakhir ibunya untuk mencari saudara yang hilang sejak lama.Kisah Sofia diawalnya hanya dalam 3 bab jer lepas tu aku dah tercari-cari mana sofia ni..heheheh...
Tiba-tiba muncul pulak Ashraf Adil seorang wartawan tersohor...dan bila Sofia lihat wajahnya walaupun dalam paper...terus ada getaran dijiwa..ceeewah...ni cinta pandang pertama ke????hihihi...belum puas berkenalan dengan Ash muncul pulak Aslan seorang detektif...bila terus baca lagi jumpa pula orang-orang atasan ni yang berselindung di sebalik wajah meraka..dan yang paling tak sangka..Laaa...ada thriller lah...kisah jenayah,siasat,bunuh..makin aku suspen baca...hahaha...Paling tak sangka lagi bila Ash kena tembak...huhuhuhu...bila baca pergelutan jiwa keluarga Ash..menitis jugak air mata aku...huhuhu...kak elee ni...suka camni tau...
Aku pun naik hairan siapa sebenarnya yang beria-ia nak menghancurkan keluarga Ashraf..Banyak kejutan betul...Bila semua watak berkumpul baru terungkap misteri Di sebalik Wajah...
ok???Kalau korang tak puas hati korang bacalah sendiri ya....hehehehe..kalau tak..tak suspenlah..

Tapi kenapa ending dia 3 bulan kemudian ya kak elee?????

Anum bagi ***** bintang

6 ulasan :

MamaEma berkata...

ema tak pernah pun beli novel kak

nurkass berkata...

tak leh cerita habis ke kak anum..hehe..kena beli lah ni ek..

ummi anum berkata...

MamaEma...
Heheheh..akak memang suka baca novel jadi akak selalulah beli novel..

ummi anum berkata...

Nurkass...
hehehe..x bolehlah citer habis nnt tak suspen pulak...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

nk pinjam bleh x kak? heheh

Kerana LiverpoolFC episode 1

ummi anum berkata...

ANIES...
hehehe..nak pinjam kena jupa dulu...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers