PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Mei 04, 2011

~ Rengit -Trip ke 3 ~

Assalamaulaikum semua...

Kalau korang dah baca n3 aku yang lepas tu mesti korang sedikit hairan kan...hah!tak hairan???huhuhu..tak apa lah...hairan nya bukan apa pun...yalah aku asyik cakap sibuk,tak sempat buka lappy lah..tak sempat itu lah...apalah yang aku buat ya sampai busy tahap menteri ni ek??
Yuppp...dalam 2,3 hari lepas memang aku busy sesangat....Alkisahnya.....mek dan ayah datang untuk trip ke 3 Rengit....barang2x kat kedai habis sudaaaa....Alhamdulillah!!!ada jugak sambutan...
Petang Khamis mereka sampai...itupun dari Dungun coz hantar adik aku yang study kat UITM tu..bermakna mereka dah bermalam kat Dungun umah mak saudara aku...mereka bertolak petang rabu dari kampung dan pagi khamis terus drive lori tu datang SR...Hah!masa diorang dalam perjalanan datang tu lah aku call suruh beli durian kat Segamat...hehehe!!!!

Hari Jumaat..my hubby kerja...so petang lah kitaorang bertolak pergi Rengit...tu pun dah lewat dalam kul 5 lebih...tapi xperlah..sebab hari tu hanya pergi untuk tengok2x barang jer...bila dan berkenan bayar deposit.Esoknya hari Sabtu kami ke sana lagi untuk angkut barang masuk dalam lori..


Antara barang2x yang dibeli...


Ada tv,peti ais,tilam,katil.dll...


Sempat lagi my mother posing bersama barang2 yang dijual kat sana...hahaha!!!


Bersama membantu tuan kedai membalut perabut yang dibeli...

Permandangan dari surau kat sana...
Nasib baik lah hari tu tak hujan..Alhamdulillah...bila segala sudah selesai..kami bertolak balik..dah malam baru sampai..sebelum tu singgah makan kat Farhan Seafood...

Kali ni masih ada lagi aku dengar suara2x tak puas hati ngan kami...xper lah...yang penting kami tahu apa yang kami buat....
Hari Ahad...kami pergi lagi ke Rengit...untuk beli barang yang dipesan oleh salah seorang pelanggan kat kedai..
Hari Isnin..mek dan ayah bertolak balik kampung...dan Alhamdulillah..barang2x yang dibawa balik sudah terjual...

2 ulasan :

ejulz berkata...

waaaa.. maju bisnez.. :)

ummi anum berkata...

alhamdulillah setakat ni...semua ni rezeki dari Allah...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers