PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Sabtu, Mei 07, 2011

~ Di Arah Pindah ~

Assalamualaikum....

Salam pagi Sabtu???Apa aktiviti korang hari ni ek???
Aku pening lah...tak tahu mana nak mula dulu nih!!!...nak start kemas barang dari mana ek??
Kemas???kenapa nak kena kemas lak??
hehehe....tak adalh...sebenarnya kami di arah pindah rumah lah..alahai....boringnya kalau bab2 pindah2 ni...kalau kena pindah balik kampung ok jugak..ni kena pindah rumah jer kat dalam kawasan ni jugak...tapi rumah ni selesa lah jugak...rumah 2 tingkat....
hah!!!2 tingkat???apalah kitaorang nak buat kat rumah 2 tingkat tu dengan duduk 4 orang jer...besar umah tu woooo..huhuhuhh...takut pun ada....


Amacam???seram tak nampak????hihihih....

 ni rupa kat dalam..luas jugak....ruang tamu pun luas...


Ni ruang dapur...tak luas sangat n tak sempit sangat..siap kabinet dah..
Almari pakaian pun ada ada setiap bilik...bilik ada 4 dan toilet ada 3....
oklah tu kan....
tapi tak tahu bila boleh masuk.sebab letrik dan air tak ada lagi..rumah pun tak basuh lagi...banyak kerja kena buat nih!!!huhuhu...rumah sekarang ni pun makin bersepah sebab tengah keluarkan barang yang patut di kemas...
my hubby cakap..mungkin minggu depan nak masukkan lertik dan air..pastu kena basuh rumah dulu..lepas basuh baru boleh angkut barang...dan boleh lah buat solat hajat...InsyaAllah...

6 ulasan :

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam....besar rmhnyakan...selesa klu sanak sedare mai umah....

ummi anum berkata...

rumah memang besar lah..kalau nak berkampung 2,3 keluarga pun blh..tu lah pasal bila tinggal 4 oorang jer dalam rumah tu rasa cam takut lah pulak..hihihi....

mamaqari berkata...

sorry menyibuk..hehehe..nape nk kena pindah umah??

shidah berkata...

selamat mengemas kak...hehehehe..mula2 igtkan nak apply gak umah tue kak..tp bila dah bincang2 n fikir2 balik, x jadila kak....x perla..ddk jer kat rumah nie dlu..tgu apartment siap bru pindah sana..terus terang kak..memang tak berani nak duduk rumah tue...

ummi anum berkata...

mamaqari..
tak apa nak menyibuk pun..lagi suka..hehehe..sori..saya baru baca komen ni..kena pindah sebab..ntahlah dah orang atasan suruh pindah..

ummi anum berkata...

shidah..
akak pun takut jugak nak duduk umah ni..tp kami memang tak apply pun umah ni....tup2 ada nama...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers