PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Ogos 07, 2012

~ Testimoni Bells Palsy ~

Assalamualaikum..

Jom kita kongsi satu testimoni ni...Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada yang memerlukan..InsyaAllah..
 
Testimoni Bells Palsy 
Bells palsy adalah satu penyakit kelumpuhan muka idiopatik (tidak diketahui punca) akibat disfungsi saraf tengkorak VII (saraf muka) yang mengakibatkan ketidakupayaan mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas. Muke akan senget sebelah, rasa kebas, mata xboleh katup, lidah xde rasa semua ni di sebabkan saraf muke yg tidak boleh berfungsi.
Cerita nya adik saya sendiri yg kena tau April baru ni, sedih saya ms dia inform,
nasib baik dia bgtau cepat walau masa tu mmg sy xstart biz lagi pun
so sy tringat Bio Ever trus ty Vid Vita sbb bgus utk sakit saraf kan, time tu waktu da suntuk sbb sy kn g Aussie so jumpa kat KLIA suh dia try pakai. Masa tu mmg nmpk sgt muke adik senget seblah. sedih sgt

so lepas seminggu saya blk trus follow up, time tu da byk improvement
then lepas sebulan dia kate dah ok, da bole tutup mata, dah bole rasa
dan plg best bila adik ckp bila appointment dgn dokte..dokte cakap
"wahhh u byk improvement ya xmcm org lain..u ada guna ape cepat baik camni"..
Alhamdulillah dgn asbab Bio Ever Allah sembuhkan adik saya.. suke dengar cmtu,
sbb dah baik dr problem tu, yela muda lagi kan.. mst la
mengganggu kerja. Nk jumpa orang pun kurang konfiden.

Alhamdullah mmg sangat berguna, wajib ada dlm rumah BE nih, sape xde lagi mmg rugi...selain bole guna utk macam2 benda yg simple mcm luka, bengkak, kejang, senggugut tu mmg settle cepattt je. Mak guna untuk cantik Intim anak guna utk minda dan luka2 klau jatuh.

Selepas menggunakan Krim Bio Ever
Bismillah~~~
Hari tu saya ada cerita pasal adik yang kena Bell Palsy kan
So ni la gambar adik ku itu Ummi Nafingah UR's .
Alhamdulillah da normal semula dari Bell Palsy nya
Doakan ummi sihat selalu ye..
Now kulit pun dah semakin cantik
parut2 da kurang, n berat badan dah byk kurang.
Dari nak baikkan sakit tapi dapat full package
CANTIK, SIHAT, INTIM
moga kita semua akan menyebarkan kebaikan
yg kite dapat kpd org lain..supaya semua dpt merasa...

Aminn TQ Allah
 
 Kredit to Jaja Fuad

5 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

berseri la raya nnt ye..

p/s jemput empunya blog ni utk join GA sy! ;-)

Zefa NorAsmara berkata...

Pernah tgk org yg ada masalah mulut sgt ni, tp br harini tahu namanya bellspalsy.. Tkasih utk info ni. Semoga biz terus maju jaya :-)

Anum Shukri berkata...

@Zefa NorAsmaraTerima kasih ya..mudah-mudahan..doakan ya..

Masz Sidek berkata...

oookk... byk kegunaan bells Palsy ni yer...

Anum Shukri berkata...

@Masz SidekMasz..Bells Palsy ni bukan produk tapi penyakit..produknya ialah Bio ever..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers