PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Ogos 08, 2012

~ Menu Ramadhan Ke 18 ~

Assalamualaikum...

Puasa tak hari ni?
Mestilah puasakan...
Hurmm..raya pun dah tak lama lagi kan..
cmner persiapan u all ya..dah settle ke semua..
aku ni masih belum sediakan apa2 pun..
cuma ada beli baju untuk anak2 sorang satu.. 
tu pun secara tak sengaja window shopping kat Plaza Angsana..

Semalam..
aku berbuka dengan menu paling simple.
sebab aku sorang jer bersama anak2..
coz..my hubby tak ada..
kena kursus lagi...
ok..my hubby ya..
lepas ni tak ada kursus lagi kan sebab dah dah lebih 10 hari dah kan..
kalau ada lagi kelain lah tu kan..
hihihih..gurau jek..

Ni lah menu semalam..
Mee Kuah dan Kopi Mineral..
Dulu..
1-15 ramadhan..kami bantai air batu je untuk berbuka..
sekarang..NO MORE air batu ya...
untuk kesihatan..
kami minum KOPI MINERAL..
badan rasa lebih ringan,bertenaga dan tak rasa lapar walau seharian berpuasa..
tiada istilah letih lagi..Alhamdulillah..
Bersahur pun mesti ada kopi mineral..
sekarang ni pun..kami jarang dah makan nasi masa sahur..
kami bangun sahur minum kopi mineral jer..

u all tak nak cuba ker???
sesuai untuk ibu mengandung juga ya...
Kalau u all nak tahu..
dalam masa 3 minggu ni..aku dah lost 6kg..
Terima kasih Allah..kerana menemukan aku kepada KOPI MINERAL dan BIO EVER.
Alhamdulillah..semuanya kerana kuasa Allah..


10 ulasan :

Fyzal berkata...

mana nak dapat kopi mineral tu kak?

Huda berkata...

hai! :) anum, kalau nak suh eb buatkan..emel je kat dia..nnti dia inform price nya :)

Anum Shukri berkata...

@Fyzal
Fyzal..nak boleh order ngan akak ya..

Anum Shukri berkata...

@Hudahuda..ya ke?nnt anum email..thanks ya..

Fyzal berkata...

price dia mcm mana kak? kalau reasonable price, nk order after raya.

syiela berkata...

banyak kelebihan kopi ni kan

Anum Shukri berkata...

@Fyzalfyzal..harga dia berpatutan..hanya RM26.50 jer satu kotak..kat dalam tu ada 20 sachets..

Anum Shukri berkata...

@syielaAlhamdulillah..ramai yang telah mendapat manfaat daripada kopi ni syiela..

Che Rosliza Che mat berkata...

sedap mee kuah tue...

Anum Shukri berkata...

@Che Rosliza Che mathmmm..cubalah buat..hihihi..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers