PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Ogos 28, 2012

~ Syawal 2012 ~

Assalamualaikum..

Hamboiiiii....!!!!!
raya sakan nampaknya tuan blog ni ya...
sampai blog pun dah lama tak update ya..

hehehe..tak lah sakan berayanya..tp almaklumlah..kalau dah berada kat kampung kan...
nak buka blog pun tak sempat..nak berfb pun jarang2 jer..
ok..kite cerita pasal raya ya...
Raya pertama...
Pagi raya kami beraya diteratak bondaku..
raya tahun ni semua adik beradikku pulang...kecuali kakak sulung aku yang sampai kampung pada malam raya ke 2...
Pagi raya kami solat sunat hari raya di madrasah berdekatan dan selepas itu kami menziarahi pusara arwah ayah..
tahun ni tahun pertama tanpa ayah..
semoga arwah tenang disana...
Al-fatihah..

Selepas sessi bermaafan..sessi bergambar pula...
Ini gambar kami tahun ni..
beraya dikampung...

Ni..my family...
tak cukup lagi tu..

Lepas bergambar..serbu pula meja makan..
hihihi..sori..juadahnya tak sempat nak disnap gambarnya..
yang ada pagi tu ialah.
nasi himpit kuah kacang,rendang ayam,puding triffle,ketupat daun palas dan macam2 lagi..
tengaharinya..kami masak nasi jagung...

Petang raya...
kami bergerak ke rumah my hubby pula..(rumah mak mertua lah tu..)
kebetulan..keluarga sebelah abah mertua ku ada bersama...

keluarga sebelah abah mertuaku..
yang keluarga sebelah mak mertua..tak sempat nak bergambar..




1 ulasan :

MamaEma berkata...

serba biru..cantik

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers