PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Ogos 06, 2012

~ Resdung,Elergik,dan Sakit Pinggang ~

Assalamualaikum..

Hari ni jom kita kongsi testimoni...
U all baca ya dan harap akan mendapat manfaat..

RESDUNG DAN ELERGIK
Pagi tadi, seorang kakak dari Tmn U call saya... dia resdung teruk, so selepas apply Bio Ever di tempat2 yang disarankan oleh Well Trained Consultant (WTC), dah 2 minggu beliau demam, sakit kepala,sentiasa keluar lendiran hijau dr hidung dan tekak.. Oleh kerana tak tahan, dia g klinik untuk ambil ubat sakit kepala.. Oleh kerana suaminya kata 'kalau kau dah makan ubat tu nanti dah tak berkesanlah Bio Ever, baik jgn sapu dulu, nanti dah hilang pening dan takyah telan ubat, baru kau sapu balik'...so dia pun berenti sapu.. Katanya WTC tak terangkan sehingga dia puas hati..tu yg dia ke stokis dan minta no hp sy.. ok ni jawapan saya...:):)

Ok, kak..pertama - Tahniahhh!! Itu tindakbalas yang sangat bagus utk pesakit sinus kronik. Mengenai sakit kepala atau tak tahan kalau selsema teruk, akak boleh je g klinik dan makan ubat yang doktor bagi... tapi Bio Ever tetap kena sapu sebab ia akan keluarkan racun/toksid/penyakit tu...Jadi kalau akak makan ubat doktor tu, proses keluarkan penyakit tu tak lah terasa teruk sangat... Kenapa kena sapu juga? sebab selagi toksid tu tak keluar abis, ia akan keluar juga bila nanti akak sapu BE..so nanti sakit lagi kepala dan sengal2 kat bahagian pipi dan atas kening tu... Samalah juga kalau gatal...ada orang yang p ambik ubat doktor dan berenti sapu, then bila gatal dah sembuh, baru sapu balik.... Confirmlah gatal balik sb apa jadi pun toksid tu akan di'remove' keluar oleh sel2 yang sihat tu.. So konsep kita, silakanlah makan ubat doktor yang boleh 'cover' rasa gatal tu...so proses pengeluaran toksid tu tak la rasa teruk sangat. Disamping itu, jgn lupa minum air mineral 3-6L utk menyenangkan proses 'flush' toksid dr badan... Lagi cepat ia keluar, lagi cepat anda dapat hasilnya....

Selepas sy terangkan kakak ni kata 'tu la pasal, akak mmg percaya sb suara akak dah berubah, dah berbelas tahun suara ni serak2 dan sengau sikit tapi dah 3-4 harini suara akak dah kurang serak dan takde sengau lagi, kalau cakap kat telepon pun org dah tak kenal'

Dan seperti biasa sy MESTI akan tanya 'Kak, akak dah jadi perawan ke? Abang suka tak??' dan pertanyaan tu di jawap dengan hilaian ketawa.... ishh seram la pulak den.. menyosal tanya...:):)
 By :Norazlin Nordin

Kredit to Pn Airee
RESDUNG DAN SAKIT PINGGANG
assalamualaikum... saya pengguna BE baru 1 bulan... nk share pengalaman saya..

Alhamdulillah.....
selepas guna krim Bio Ever selama 3 minggu resdung dan sakit pinggang aku dah berkurang. Asalnya, aku guna Bio Ever sebab nak hilangkan masalah sakit pinggang yang berpunca drpd kenaikan berat badan yg mendadak ketika preggy anak sulung. Allah shj yg tahu betapa beratnya beban sakit pinggang aku tu. spnjg 10 thn aku tanggung tu.. Tapi tak sangka dengan sapu Bio Ever dlm masa 3 minggu shj, aku dapat hilangkan 2 penyakit yang dah lama aku cari penawarnya. Skrg, Alhamdulillah, bangun pagi dah tak bersin lagi dan muka pun dah semakin licin daripada masalah jerawat resdung dan sakit pinggang aku dah beransur kurang. Terima kasih Ann Adlina sebab perkenalkan Bio Ever pada saya....
Syukur pada Allah..
 
Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya...
Bio Ever dapat menyelesaikan 1001 masalah..InsyaAllah..
 
 

Tiada ulasan :

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers