PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Februari 06, 2012

~ Coretan Rindu Buat Suami ~

Assalamualaikum..
Dah seminggu seminggu lebih my hubby aku kat USM untuk kursus Intensif bagi Pengajian Jarak Jauhnya.
Dan sebab itulah jugak aku berada di kampung ni..
Selama seminggu lebih juga aku memendam rindu,,cewah...hehehe..
al-maklumlah..kami jarang berpisah dalam jangka masa yang lama..
Banyak betul dugaannya kali ini..padahal hubby dah tahun ke 3 buat PJJ.
B..
coretan ini buat sayang..

Ku tenung awan di dada langit, ku lihat dirimu.
Ku tenung rumput di bumi,ku lihat dirimu.
Ku pandang sekitar alam..hanya kamu memandangku..
Aku tersenyum dengan wajah yang sarat dengan lautan rindu.. 
Hatiku gundah..
Cinta ini begitu menyala..
Rindu ini begitu membara..
Perpisahan ini..
walau sementara..
Begitu menggetar jiwa
Hingga memamah seluruh rongga.
Sayang..
Perpisahan ini..
mengajar aku untuk sabar
mengajar aku untuk rasa cemburu
dan
mengajar aku untuk percaya
Namun 
ada waktunya aku tewas
tewas dengan rasa cemburu
Begitupun kau tetap mengingatkan aku..
Ingat janji kita.
Terima kasih suamiku..



 Terima kasih untuk kiriman indah ini sempena 6/02 ni..
Ingat lagi kan tarikh ini..
Kita disandingkan atas pelamin yang indah..
Alhamdulillah..
Walaupun kita diijabkabulakan 20.01..
Namun 6/02 baru kita naik pelamin...

Dan sayang..
terima kasih juga untuk coretan yang penuh romantik untuk umi..


HANYA UNTUKMU SAYANG

cintaku untukmu tak akan pernah hilang
meski pun waktu terus akan berputar
cintaku hanya tetap untukmu

walaupun kau pernah membuat hatiku sungguh sangat kecewa
itu tidak akan membuat cintaku hilang darimu

hanya dirimu yang aku cintai
hanya dirimu yang aku sayangi
hanya dirimu yang mampu membuatku tegar dalam hidup ini
membuat hari-hariku terasa indah saat bersamamu

begitu banyak sudah kenangan yang t’lah kita lewati bersama
aku berharap
rasa ini akan terus abadi untuk selamanya kepadamu
dan akan slalu begitu untuk seterusnya

kamu adalah wanita yang mampu menggetarkan jiwaku
membuat semuanya terasa indah walau pun muram untuk ku lewati

yakinlah sayangku
hanya kamu yang akan selalu aku cintai dan aku sayangi seumur hidupku
sampai akhir ku menutup mata ini
aku akan selalu mencintaimu :)
— di USM, Penang.


Kepulangan sayang akan kami nantikan..

2 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

akk, tetiba air mata sy rs nk terkeluar la

ummi anum berkata...

@KhaiRin : anieslaaa..apasal pulak??

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers