PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Februari 10, 2012

~ 40 Hari ~

Assalamualaikum..
Semalam 9 Februari genap 40 hari ayahku meninggalkan kami sekeluarga..
Ayah..semoga ayah tenang disana..kami sentiasa mendoakan ayah..
Hari khamis malam jumaat..kami buat majlis bacaan Al-Quran dan solat hajat..
 kami menjemput 10 orang penduduk kampung untuk membacakan ayat-ayat suci tersebut.
Sebelum bacaan Al-Quran,kami adakan dulu solat hajat..
Majlis bermula lepas Isyak dan tamat pada pukul 12 malam..
Dan hari ni..
kami adakan majlis tahlil untuk arwah dan juga maulidur Rasul.
Teringat dekat arwah..
Biasanya arwah cukup suka dengan majlis macam ni..dengan menghimpunkan semua ahli keluarga dan sanak saudara...
Kalau ada majlis kenduri,dialah antara insan yang sibuk membantu itu dan ini..
Tapi semua itu hanya tinggal kenangan sahaja..

Maaf..rasanya.entry ni pendek sahaja..kerana aku tiada mood untuk menulis...ini kerana banyak betul ujian dan dugaan yang terpaksa aku hadapi dalam minggu ini..ia begitu menyakitkan..Rasanya biarlah buat sementara waktu ni..aku nak stop dulu menulis blog dalam 2,3 hari..ehemmm2,3 hari jer..InsyaAllah...
InsyaAllah..aku tak akan mengambil masa yang lama untuk menyelesaikan kemelut yang melanda..

2 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

alfatihah..
sabaq ya kak

IntaNBerliaN berkata...

sabar ye kak.. dugaan tu... nk uji je..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers