PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Jun 24, 2011

~ Rengit Trip ke 5

Assalamualaikum...

Bersambung cerita pasal Rengit lagi...harap tak ada yang bosan baca n3 aku ni ya..kalau ada tak payah lah baca ya..tak apa aku tak paksa pun...korang berhak buat pilihan kan..???
Sebelum tu aku nak upload gambar barang2 yang ada kat kedai kami di kampung tu...


Antara barang2 yang ada kat kedai kami...dan Alhamdulillah..hampir kesemuanya terjual..
Dan..untuk itu..mak,ayah datang lagi rumah aku...untuk Rengit trip ke 5...
hmmm...hari Khamis 9hb aku balik Simpang Renggam..hari Selasa 14hb mereka datang..
Hari Rabu pergi tengok dan cari barang2 yang nak dijual dan ada yang pelanggan pesan...


Suasana petang...

Sempat lagi bergambar..adik aku,mek aku dan anak2 ku....walaupun dalam suasana malam yang gelap tu..tak nampak jelas..maklumlah guna kamera handphone biasa jer...
HAri Khamis 16hb..waktu untuk packing barang dalam lori...
Hari Jumaat bertolak balik Pasir Mas..
Alhamdulillah..selamat sampai.
Dan..
InsyaAllah..Hari Ahad 26 Jun ni datang lagi....

2 ulasan :

EZAN IDMA berkata...

have a safe journey ya:)

ummi anum berkata...

tq...dah ada kat umah dah...heheheh..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers