PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Jun 20, 2011

~ Dah 17 Hari Baru Berkesempatan ~

Assalamualaikum...
Salam rindu yang teramat buat u all...dah 17 hari berlalu..baru aku berkesempatan untuk buka blog ni..huhuhu...lama sungguh cuti..
Bila dan bersiaran ni maknanya aku ada kat SR lah ya..aku balik dari kampung hari khamis[9hb] lagi tapi baru hari ni berkesempatan nak buka blog dan facebook...
Bila dan buka banyak juga mesej dari kawan2 ya...Maaf lah ya....Ada yang rindu aku ke?????hehehehe....
Banyak sebenarnya aku nak cerita kat korang..tapi nak mula dari mana ya...hmmm...aku rasa elok aku buat n3 satu-satu ya....tapi tak lah banyak sangat pun...banyak2 nanti korang jemu nak baca...
Sebenarnya...hari tu ak dah cakap kan yang my parent aku datang SR ni untuk trip ke 4 Rengit...dan aku balik ke kampung..lepas tu bila aku balik ke SR semula..my perent datang lagi ke sini untuk trip ke 5 Rengit...Alhamdulillah!!!
Jadi aku akan mulakan dengan trip ke 4 dulu ya...

2 ulasan :

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

mood kg mesti ada lg kn?

Honeymoon

ummi anum berkata...

anies...hehehe...still ada lagi...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers