PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Disember 09, 2011

~ Langkawi Percutian Keluarga - Part 3 ~

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..Dapat bersambung lagi kisah holiday untuk hari ni..Harap masih ada yang sudi baca..
ok!Untuk hari pertama kami kat sana.,selepas sarapan dengan nasi lemak tu kami bersiap-siap untuk ke Underwater World..

 Sempat lagi bergambar sebelum masuk..harga tiketnya aku dah lupa lah..sorry ya..

Riuh kami kat dalam ni..lensa kamera memang tak duduk diam..snap!snap!snap!..
Memang kami adik beradik pantang ada kamera..

Mulanya ayah aku tak nak masuk..tiket masuk mahal katanya..tapi setelah di pujuk baru lah masuk..barulah ngam...tak kan lah ayah nak duduk sorang2 kat luar tu..

ya ya jer binatang ni berposing...hahaha..masa kami mula2 masuk tu binatang2 ni elok jer dok makan tapi mungkin tengok kami snap sana snap sini..terus jer dia buat aksi macam tu..mula2 seekor jer pastu datang pulak seekor lagi..posing yang sama...



Gambar yang ni semua sekali keluargaku..
Habis meronda dalam Underwater World tu..kami keluar..
Destinasinya ke Pantai Cenang..


Cantik kan?Hajat nak mandi tapi cuaca tidak mengizinkan..mendung jer...
Sambil lepak-lepak,kami makan kat gerai di pantai tu..

Makan Laksa Langkawi dan kelapa muda..ada juga pasembur..masa makan hujan turun..ni jer gambar yang sempat snap kat Pantai Cenang..Bila hujan berhenti kami plan nak ke Cable Car..tapi waktu pun tak mengizinkan..dah lepas Asar..so kami round pekan Langkawi..
Pergi ke Eagle Bay tapi Burung Helangnya sedang di baik pulih..tak boleh nak snap gambar..rugikan??
Lepas tu kami pergi shopping lah..kami ke kedai Haji Ismail..coklat murah-murak kat sana..
Malamnya..rehat jer hilangkan penat..tengok tv...
Kita sambung hari ke 2 di entry akan datang ya..

4 ulasan :

SeputihSalju berkata...

bestnya dpt g langkawi..sy teringin nak g sna..huhu

slm perkenalan..sy follow sini :-)

IntaNBerliaN berkata...

gambar yg last tu nmpk mcm lawa plak.. dgn aksi mkn2nya.. hihii

ummi anum berkata...

@SeputihSalju Salam kenal juga ya..

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaN ya ke?masa tu sempat tangkap satu keping tu jer gambarnya..lupa nak amik..asyik dok makan jer..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers