PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Disember 21, 2011

~ Gosok Gigi Betul-Betul ~

Assalamualaikum..
Bangun pagi..
Gosok gigi...
cuci muka sekali..
Heh!..nyanyi pulak dia..
Sebenarnya..bukan apa,aku nak story mory tentang my princess,Ain dan Aisyah..
Dah lama rasanya tak ceritakan tentang diorang ni..
oklah!..
Sebenarnya susah jugak kan nak ajar anak2 gosok gigi time diorang kecik2 ni..tapi tulah dari kecik lagi kena ajar diorang cara2 nak gosok gigi,kena gosok gigi bila masa dan ketikanya...
Tapi Alhamdulillahlah..puteri2 aku ni lekat bila diajar gosok gigi..tambah2 bila beli berus gigi baru..
Baru beli sukalah gosok gigi..
Start nak amik berus gigi..terkejut aku snap gambar ni..hihihi..

Hah! macam ni cara berus giginya dik...itu kata kakak..gosok jangan tak gosok..
 Kumur pulak camni...
Tadaa..ini hasilnya..
Adik pulak...hahaha..tak nampak pun giginya..
Kalau bergambar memang susuh nak tengok kamera..tapi suka bergambar..

Tengok..mana ada pandang kamera..huhuhu..tapi aksinya macam2..


2 ulasan :

KhaiRin berkata...

jgn nnt kejap2 msk blk air nk gosok gg hehe

ummi anum berkata...

@KhaiRintu lah pasal..tapi nasib baik belum lagi buat camtu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers