PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, November 16, 2010

Salam Aidiladha

      Pejam celik pejam celik...esok dah nak raya..raya lagi kita ya....
      Kepada kawan-kawan,sahabat handai dan sesiapa jua yang nak balik raya kat kampung tu diharap berhati-hati di jalan raya..semoga selamat sampai ke destinasi..
     Raya korban kali ni aku sekeluarga tak balik kampung...uwaaa...uwaaa...sedihnya...yalah raya puasa hari tu dah balik...kali ni my hubby kena kerja lah...so..berayalah kat kuarters penjara ni..sunyi....pasti sunyi!
     Kalau raya kat kampung mesti meriah..kat Kelantan memang meriah kalau raya korban...
    
    Dan bagi yang menunaikan ibadah haji tahun ni...semoga selamat semuanya dan mendapat haji yang mabrur..InsyaAllah...
    Di kesempatan ini aku nak ucapkan ...
                  
             SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM

Ni lembu yang dikorbankan tahun lepas kat kampung aku..

Walau apa pun...lepas raya nanti aku sekeluarga akan balik kampung jugak...InsyaAllah.


2 ulasan :

nurkass berkata...

salam..
takpe kak anum..jgn sedih2..nanti balik kg jugakkan..Selamat hari raya...

anum shukri berkata...

w'salam nurkass...oklah....taknak sedih2...InsyaAllah balik jugak nnt..tapi xleh makan daging korbanlah...hehehe...xper nnt beli daging kat pasar banyak2...hahahah...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers