PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, September 12, 2012

~ V3SR -diabetis normal, badan ringan, sakit lutut hilang ~

Assalamualaikum...

Awal2 pagi ni nak kongsi testimoni ttg V3SR..
Harap dapat membantu kepada sesiapa yang memerlukan...
InsyaAllah...

Kredit to : Sis Fauwati Abdul Rahman

Alhamdulillah...berkongsi cerita utk warga STG & all members STG.
Pagi tadi saya terima berita gembira drp rakan saya @norfidah Nasim. Badan beliau agak berisi & ada kencing manis. Baru seminggu ambil pakej V3SR...mcm2 kebaikan yg diterima, antaranya:-
- badan dah mula ringan. umur dalaman dah mula menurun
- dpt tidur lena (seblm ni kerap terjaga)
- dah tak kerap buang air kecil waktu malam (pengidap kencing manis mmg kerap buang air kecil waktu malam)
- bab perawab mmg tak perlu nak cakap lagilah kan...sapa guna jer yg tau
  Pn. Fidah ni sebulan 4 @ 5 kali perlu rawatan fisioteraphy sbb kaki x kuat, alhamdulilah sejak menggunakan BE (cream ajaib lagi bertuah tu...) lutut semakin kuat & yg paling menyeronokkan bila sembahyang tak perlu duduk kat kerusi lagi & boleh sembahyang duduk mcm biasa...
  Makin-makin-makin menyeronokkan lagiiiiiii...dia baru jer check kencing manis kat Doktor Rajan, Klinik Sentosa (sapa x kenal doc ni???doktor ni mmg femes kat JB) terkejut sgt sbb bacaan kencing manis biasa-biasa paras 9 dah turun ke paras 6.....Doktor tanya Pn. Fidah apa yg dia amalkan & Pn. Fidah bagitau dia mengambil pakej V3SR...
  Walayweyyyyyyy....dan yg paling-paling-paling besttttt sekali doktor nak jumpa saya sbb nak tau lebih lanjut mengenai pakej ni...

Subahanallah, tak sabo nak jumpa Dr. Rajan ni. Doakan yer sahabat2 STGku...
Ya Allah, permudahkanlah urusanku ini. AMIN.

UNTUK INFO LANJUT TTG V3SR BOLEH HUBUNGI SAYA...

 

Tiada ulasan :

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers