PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Oktober 18, 2012

~ Bio Velocity Dan Testimoninya ~

Assalamualaikum...

Salam ceria pagi Khamis u alls...
Harap2 pagi ini bangun dengan penuh ceria ya.
al-maklumlah..malam tidur lena...

ok,u all dah tahu kan yang saya ada perkenalkan produk baru...
Nama dia Bio Velocity...
Apa tu ya?
Bagi yang belum tahu dan baca entry tu..
Boleh klik SINI ..
Baca tau..tak akan rugi pun kalau u all baca..hihihi...

Produk ni baru jer keluar tapi dah ada testimoni yang sangat menguja dan menakjubkan daripada penggunanya..Alhamdulillah...
Jom kita godek apa Bio Velocity tu boleh buat...
Jeng!jeng!jeng!...
Check it out...!!!!!


Testimoni 1
Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..TQ Allah kerana memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so dpt beli 1 jer dulu...
Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...believe me u will not disappointed..
.
Kredit to Intan Diana Roslan.
Testimoni 2
smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru (adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah, sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat tu.. dlm hati patut lah.... Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap keluarga paling kurang mesti ade satu...
Kredit to Rezqi Nor Azila
Testimoni 3
Semalam saya menemani hubby ke Rengit..Cuaca kat sana sangat panasss..so kepala saya dilanda MIGRAINNNNN....dah lama x kena sejak berjumpa dgn BE...adoiii malam dah la ada programmm..masa tu terus buat DADA..supaya cepat baik dan cepat sampai umah sebab x nak lewt gi program..nak duk depan...Pukul 6.00pm btolak balik..jalan sangat jem..hujan lebat..wiper kete husband plak xnak function....Daku feel good je sebab dah DADA tadi..so tidur je lah..Tapi x boleh lena sgt sebab kepala dah mula pening dan nak muntah...Sampai rumah je terus muntah muntah...jam plak dah kul 7.30pm...terus mandi n bersiap..ingat nak sapu BE tapi x sempat...Alhamdulillah sampai kat stokis on time kul 8pm..Dapat duk depan skali....Alhamdulillah...

Memandangkan program masih belum mula..saya duk lepak jap tuk tenangkan kepala... Pastu DSM Kintan bawa naik BVSM empunya CDM Lin..apalagi terus ambik n pelukkk je BVSM tu...Datang plak orng lain nk rasa BVSM tu..terpaksa lah bagi dia orang..tapi tetap duk dekat ngan saya....Tak sampai 15 minit tangan rasa lenguh,kepala makin berdenyut..Tapi tetap feel good...Pastu CDM Lin panggil untuk foto shoot bersama BVSM n BBplus...Tengah syok2 amik gambar..sedar x sedar kepala saya dah x pening dan rasa loya dah hilang...cuma kepala je masih sakit lagi...Alhamdulillah...

Bila program dah start..saya tengok DSM Norlidah letak 2 BVSM di atas meja kat depan saya..saya dah mula syokkk...harap2 BVSM ni membantu untuk sihat dan fokus...Tak sampai setengah jam program bermula, borang order diedarkan..saya x nak isi sbb masih belum 100% teruja dgn BVSM..Lepas sejam...KeAJAIBAN berlakuuu...kepala saya dah langsung tak sakit...malah saya rasa sangat sihat dan bertenaga....Dah la CDM KY punya presentation tu best dan KELAKARRRR gilerr..tu pun terapi juga....Langsung x boring dan x mengantukk....Alhamdulillahhh...

Habis je program..terus ke belakang isi borang ORDER hehehe..tadi jual mahal kan...tak sabarnye untuk memiliki BVSM tu....coz sayalah manusia yang susah TIDUR...pas ni boleh TIDUR LENAAA!!!..mana taknya bapoknye bagus produk...BIZ mesti MELATOPP!! PITIH BANYOKKK!!!!

Tq Allah...Tq STG..Tq Hai-O...BVSM memang TERBAEEKKKK!!!!........(Panjang plak celoteh saya..tu tanda syok tak terkata hehehehe)....♥ ♥ ♥
Kredit to Anna Surie 
Nah..!!!
hebatkan penangan Bio Velicity Sleep Mate ni.
Kita dok jauh pun dah rasa auranya...
peluk pun jadilah..belum tidur atas tu lagi..
memang POWERFUL!!! 
Berminat boleh hubungi saya 012 7323298
atau PM di facebook Mahanun Mahmud
atau 
anda juga berminat untuk menjadi salah seorang ahli Big Happy Family kami..??
call saja jangan segan..
 


4 ulasan :

Mia Liana berkata...

hmmmm... tumpang baca ya.... tentu mahal harganya..

Anum Shukri berkata...

@Mia LianaBerbaloi-baloi untuk kesihatan...

wahida berkata...

gud luck dear...

Ema Blog berkata...

dah pelbagai jenis produk bio ni keluar

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers