PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Oktober 31, 2010

Masa Free

Main Bowling....ermmm...tak kiralah ada masa ke masa free ke masa terluang ke kami memang suka main bowling...bukan apa saja nak keluarkan peluh dan saja je nak suka suki dan mengeratkan hubungan kami dan anak2...bolehlah buat strike dalam 3,4 kali...cukuplah tu..nak buat banyak2 tak lepas...hahahah...

Amacam ada gaya tak?

yeayy....nasib baik tak strike..kalau tak kalah ummi..

ni adik nak main juga ke?

adik dan kakak pun sibuk nak main...

Apapun kami enjoy main....

Tiada ulasan :

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers